Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

«Ενημέρωση ΚΕΣΥΠ για τα αντικείμενα σπουδών των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου»



Αρ. Πρ. 173
Μυτιλήνη, 04/06/2014


ΘΕΜΑ:    «Ενημέρωση ΚΕΣΥΠ για τα αντικείμενα σπουδών των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου»

Αξιότιμε/η κύριε/κυρία,


Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ.) του Πανεπιστημίου Αιγαίου, προκειμένου να πληροφορήσει τους μαθητές των σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και να τους διευκολύνει στην επιλογή των σπουδών τους, δημιούργησε ηλεκτρονικό φυλλάδιο με πληροφορίες για όλα τα Τμήματα του Ιδρύματος.

Η ηλεκτρονική μορφή του φυλλαδίου διευκολύνει την αποστολή του στις αρμόδιες υπηρεσίες και κάθε μαθητής μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτό και να το αποκτήσει με μία απλή μεταφορά του αρχείου. Για το περιεχόμενο του φυλλαδίου λάβαμε υπόψη ερωτήματα που συνήθως θέτουν καθηγητές Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού, μαθητές, και γονείς, και όσον αφορά  στο σχεδιασμό του στοχεύσαμε σε ομοιόμορφη θεματολογία για όλα τα τμήματα προκειμένου να εντοπίζεται εύκολα η πληροφορία.

Με την πεποίθηση ότι το παρόν φυλλάδιο αποτελεί σημαντικό εργαλείο και διευκολύνει τους υπεύθυνους του σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού, σας παρακαλούμε να το προωθήσετε, όπως κρίνετε κατάλληλα, ώστε να ενημερωθούν οι μαθητές/τριες Β’θμιας Εκπαίδευσης για τα Τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες.



Με εκτίμηση,

Νικόλαος Σουλακέλλης
Ιδρυματικός Υπεύθυνος Γραφείου Διασύνδεσης
Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας